Principii de etica

Principiile noastre de ETICA de insolvabilitate

"Integritate" Membrii Capital Insol se comporta cu integritate, in toate numirile profesionale. Integritatea implica nu doar onestitatea, ci si tranzactii corecte si adevarate.

"Obiectivitate" Fiecare membru depune toate eforturile pentru a da dovada de obiectivitate in toate judecatile profesionale. Obiectivitatea este starea de spirit care are in vedere toate considerentele relevante pentru activitatea profesionala.

"Competenta" - nu se accepta ca un membru al echipei sa indeplineasca sarcini care nu sunt de competenta lui, exceptia cazului in care acesta obtine un aviz de asistenta din partea unui coleg care ii va permite efectuarea lucrarii.

"Profesionalism si celeritate" - desfasurarea unei activitati profesionale cu competenta, grija, diligenta si de expeditie in ceea ce priveste buna aplicare a standardelor tehnice si profesionale care sunt asteptate de la un practician.

"Diplomatie" – echipa noastra, in cadrul indeplinirii atributiilor sale, efectueaza cu politete si consideratie operatiunile procedurale fata de toate partile cu care intra in contact.office@capitalinsol.ro

Aveti nevoie de un sfat competent?
Contactati consultantii Capital Insol!

Serviciile Capital Insol

Explorati oferta cu cele mai bune servicii de pre-insolventa si insolventa pentru a salva afacerea dumneavoastra.

Bursele Capital Insol

Vrei sa devii si tu specialist in insolventa? Aplica acum!