Noutati

» 20 octombrie 2011 - Capital Insol S.P.R.L readuce la tranzactionare actiunile Siretul Pascani cu o crestere de 15%.

Titlurile producatorului de confectii Siretul Pascani (SRT) au intrat in data de 20.oct.2011 la tranzactionare cu un avans de 15%, dupa ce acestea au fost suspendate timp de peste un an de zile pe fondul declansarii procedurii de insolventa.

Actiunile au revenit pe bursa dupa ce in cadrul dosarului de insolventa de la Tribunalul Iasi, Judecatorul Sindic a confirmat planul de reorganizare al societatii Decizia este irevocabila, potrivit raportului transmis pe bursa.

Compania si-a majorat afacerile cu 14% in primele sase luni, la 4,5 mil. lei, iar pierderile s-au redus de cateva ori, la 250.000 de lei.

Siretul Pascani are o valoare contabila de 13,1 mil. lei si o capitalizare de 3,3 mil. lei la pretul de 0,0209 lei/unitate de pe parcursul sedintei de astazi.


» 29 august 2011 - Inaugurarea Filialei Bacau - Capital Insol SPRL

Incepand cu luna august 2011, Filiala Bacau - Capital Insol SPRL imbogateste comunitatea de insolventa a orasului Bacau.

Infiintarea unei noi filiale in unul dintre cele mai importante centre economico-financiare din Moldova, este inceputul celei de a doua etape de extindere regionala a societatii Capital Insol SPRL Bucuresti.

Capital Insol SPRL - Filiala Bacau s-a constituit prin cooptarea in calitate de asociat a domnului Stefan Nechita, practician definitiv membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, care aduce in firma experienta si prestigiu profesional.

Astfel prin deschiderea celei de-a 8-a filiale, societatea profesionala Capital Insol SPRL Bucuresti a inceput cea de-a doua etapa de configurare a retelei teritoriale.


» 13 mai 2011 - Rezultate Agreere experti evaluatori

Comisia de selectie si evaluare din cadrul Capital Insol SPRL a aprobat in data de 13 mai 2011, lista privind agreerea evaluatorilor care au obtinut minim 70 de puncte din punctajul maxim prevazut in grila pentru evaluare.

Evaluatorii selectati ( Lista evaluatori acreditati ) sunt colaboratori Capital Insol SPRL, calitate conferita prin parcurgerea procedurii de selectie si indeplinirea conditiilor impuse.

Acreditarea expertilor evaluatori este materializata prin emiterea certificatului de agreere pentru evaluatorii selectati. Acestia vor putea efectua lucrarile de evaluare, in dosarele de insolventa in care Capital Insol are calitatea de administrator / lichidator judiciar, in cadrul curtii de apel, pentru care a fost acreditat.


» 1 aprilie 2011 - Agreere experti evaluatori membri ANEVAR

CAPITAL INSOL S.P.R.L., cu sediul central in Bucuresti, str. Intr. Gh. Simionescu, nr. 15, parter, sector 1, inregistrata in Registrul Societatilor Profesionale al U.N.P.I.R., sub numarul RSP 0419, reprezentata prin asociat coordonator Gerard Mitruta, are deosebita placere de a va anunta deschiderea procedurilor de AGREERE la nivel NATIONAL a Expertilor Evaluatori Membri ANEVAR, in vederea desemnarii ca specialisti in cadrul procedurilor de insolventa, in care societatea noastra detine calitatea de administrator / lichidator judiciar.

Agreerea vizeaza structurarea zonala a evaluatorilor pe Curtile de Apel:

 • CA Suceava incls. Jud. Botosani.
 • CA Suceava incls. Jud. Botosani.
 • CA Iasi incls. Jud. Vaslui
 • CA Bacau incls. Jud. Neamt
 • CA Galati incls. Jud. Braila si Vrancea
 • CA Ploiesti incls. Jud. Buzau si Dambovita
 • CA Constanta incls. Jud. Tulcea
 • CA Cluj incls. Jud. Salaj, Bistrita – Nasaud si Maramures
 • CA Oradea incls. Jud. Satu Mare
 • CA Alba incls. Jud. Sibiu si Hunedoara
 • CA Timisoara incls. Jud. Arad si Caras Severin
 • CA Tg. Mures incls. Jud. Harghita
 • CA Brasov incls. Jud. Covasna
 • CA Craiova incls. Jud. Mehedinti, Gorj si Olt
 • CA Pitesti incls. Jud. Ramnicu Valcea
 • CA Bucuresti incls. Jud. Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Ialomita si Calarasi.


Toate persoanele juridice si fizice autorizate, membri ANEVAR, care isi exprima intentia de a fi agreate Capital Insol, sunt rugate sa ne transmita la sediul societatii pana la data de 15 aprilie 2011 urmatoarele documente:

 • Scrisoare de intentie in vederea agreerii, precizandu-se si curtile de apel si jud. aferente acestora, in care solicitantul doreste sa desfasoare activitatea. Pentru zonele in care societate nu are sediu social, filial, sucursala sau punct de lucru, va trebui sa faca dovada cel putin a unui reprezentant sau colaborator zonal permanent.

 • Prezentatarea generala a societatii sau PFA

 • Actele de infiintare ale societatii sau PFA (certificat de inmatriculare, certificat fiscal, statut, act constitutiv, alte acte aditionale relevante din care sa rezulte componenta asociatilor sau actionarilor, administratorul societatii, etc.)

 • Atestatul de Membru ANEVAR valabil pe anul in curs.

 • Lista Expertilor Evaluatori proprii, angajati si/ sau colaboratori permanenti, cu precizarea specializarilor si vechimii pentru fiecare specializare in parte. Lista va fi insotita de cate un CV pentru fiecare membru al echipei, o copie a legitimatiei valabila pt anul in curs si o fisa cu specimenele de semnatura si amprenta spampilei pe fiecare evaluator desemnat din partea societatii sau PFA.

 • Cate un exemplu de raport de evaluare, efectuat in ultimile 12 luni pentru: evaluari de intreprinderi, apartamente, terenuri, case/vile si teren, spatii comerciale, spatii de cazare si alimentatie publica, cladiri de birouri, obiective industriale, cladiri agricole si zootehnice, constructii speciale si bunuri mobile. In cazul in care nu s-au efectuat de catre un evaluator o serie de evaluari din cele mai sus mentionate se va specifica in opisul de transmitere a documentelor "lipsa tip de raport".

 • Lista tarife solicitate pentru fiecare tip de raport.

Lista cu Expertii Evaluatori Agreati va fi afisata pe www.capitalinsol.ro pana pe 30.04.2011.

office@capitalinsol.ro

Aveti nevoie de un sfat competent?
Contactati consultantii Capital Insol!

Serviciile Capital Insol

Explorati oferta cu cele mai bune servicii de pre-insolventa si insolventa pentru a salva afacerea dumneavoastra.

Bursele Capital Insol

Vrei sa devii si tu specialist in insolventa? Aplica acum!