Utile


Falimentul se poate evita! Sa cautam impreuna alternative la faliment.

Cum se poate evita falimentul?

In primul rand, specialistii nostri va ajuta sa stabiliti daca este corecta decizia de a lichida afacerea sau daca exista si optiunea de a mentine o societate in activitate.

Testele de insolventa
Exista doua teste primare pentru determinarea starii de insolventa:

  1. Testul fluxurilor de numerar (Cash Flow de testare) - o societate este considerata ca fiind insolvabila, daca aceasta este in imposibilitatea de a-si plati datoriile atunci cand acestea devin scadente, precum si,
  2. Test de bilant (bilant de testare) - o societate este insolvabila in cazul în care pasivele totale depasesc valoarea activelor.

In al doilea rand, societatile care se confrunta cu dificultati ar trebui sa identifice punctele forte si punctele slabe ale creditorilor fata de debitor. Daca mai este o sansa de relansare ar trebui sa se stabileasca strategiile de salvare care sa ofere protectie societatii pana cand dificultatile sunt depasite.
Echipa Capital Insol, condusa de profesionisti cu o bogata experienta, actioneaza pentru revizuirea continua a modului de abordare a societatilor in dificultate in vederea adecvarii solutiilor si a personalizarii procedurilor propuse.

In al treilea rand, companiile ar trebui sa tina cont de faptul ca proiectarea unei strategii de salvare a afacerii si implicit a locurilor de munca trebuie sa tina cont de eficienta masurilor propuse, precum si de costurile de insolvabilitate.
Practicienii nostri pot recomanda debitorilor adoptarea unui model corespunzator privind procedura de salvare a societatii, adecvat pentru fiecare caz de insolventa in parte.

Fara informare afacerea dumneavoastra are de suferit.

office@capitalinsol.ro

Aveti nevoie de un sfat competent?
Contactati consultantii Capital Insol!

Serviciile Capital Insol

Explorati oferta cu cele mai bune servicii de pre-insolventa si insolventa pentru a salva afacerea dumneavoastra.

Bursele Capital Insol

Vrei sa devii si tu specialist in insolventa? Aplica acum!