ECHIPA CAPITAL INSOL

Echipa CAPITAL INSOL

Pentru solutionarea problemelor specifice procedurilor de insolventa Capital Insol dispune de o infrastructura puternica, formata din echipe pluridisciplinare, competente si etice, care participa in mod activ la obtinerea excelentei in practica de insolventa.

Capital Insol asigura profesionisti care sunt instruiti corespunzator in materie comerciala, financiara si juridica.

Toti membrii echipei contribuie la procesul de reforma in practica de insolvabilitate alaturi de practicienii care au inregistrat progrese profesionale marcante in materie de restructurarea afacerilor si insolventa.

Societatea noastra profesionala are persoane specializate si antrenate ca negociatori, conciliatori si mediatori pentru procedurile de restructurare si pre-insolventa a societatilor aflate in dificulate. Ele aduc la negocieri greutatea experientei lor si confera legitimitate si rezistenta in cadrul sedintelor de negociere, astfel incat sa se ajunga la cel mai bun rezultat.

Respectand natura colectiva a unei proceduri de insolventa, Capital Insol poate da asigurari creditorilor ca problemele vor fi rezolvate intr-o maniera ordonata si echitabila.

In vederea sporirii increderii tuturor participantilor la procedura, Capital Insol respecta principiile disciplinare ale procedurii de insolventa stabilind o relatie durabila cu creditorii si debitorii prezenti in procedura.

Echipa Capital Insol asigura transparenta in timpul procedurii de insolventa. Participantilor li se furnizeaza informatii suficiente si in timp real pentru ca acestia sa isi exercite drepturile in temeiul legii.

Echipa Capital Insol se angajeaza ss construiasca o organizatie profesionala de referinta in Romania, care sa devina un model national de practica in restructurarea afacerilor si administrarea judiciara a procedurilor de insolventa.office@capitalinsol.ro

Aveti nevoie de un sfat competent?
Contactati consultantii Capital Insol!

Serviciile Capital Insol

Explorati oferta cu cele mai bune servicii de pre-insolventa si insolventa pentru a salva afacerea dumneavoastra.

Bursele Capital Insol

Vrei sa devii si tu specialist in insolventa? Aplica acum!