CAPITAL INSOL S.P.R.L

Cine suntem

Capital Insol isi propune oferirea de servicii de restructurare, insolventa si faliment mediului de afaceri, bancherilor, institutiilor statului, partenerilor sociali, cat si membrilor societatii civile.

Capital Insol promoveaza managementul de transformare a culturii societatilor profesionale de insolventa cu privire la gestionarea procedurilor si cresterea responsabilitatii practicianului in insolventa, avand drept scop respectarea angajamentului ferm fata de justitie.

Suntem experti in cercetarea starii de insolvabilitate si in practica judiciara de administrare a procedurilor de insolventa. Noi va oferim solutii pentru depasirea dificultatilor economice si financiare.

Misiune

Capital Insol este dedicata promovarii si construirii excelentei in practica insolventei prin aderarea la cele mai inalte standarde de calitate.

Capital Insol pune in centrul activitatii problemele legate de drepturile participantilor la procedura, pentru a oferi garantia respectarii interesului tuturor partilor. Asigura o comunicare eficienta cu partile implicate si ofera solutii practice si eficiente.

Obiectiv

Echipa Capital Insol se angajeaza sa construiasca o organizatie profesionala de referinta in Romania, cu o structura deschisa, coerenta si reprezentativa care sa devina un model national in restructurare si administrare judiciara a afacerilor.

Capital Insol are ca obiectiv armonizarea practicii de insolventa in tara noastra.office@capitalinsol.ro

Aveti nevoie de un sfat competent?
Contactati consultantii Capital Insol!

Serviciile Capital Insol

Explorati oferta cu cele mai bune servicii de pre-insolventa si insolventa pentru a salva afacerea dumneavoastra.

Bursele Capital Insol

Vrei sa devii si tu specialist in insolventa? Aplica acum!